Wednesday, August 8, 2012

Singapuri 47 sünnipäev!

Kuna vabariigi aastapäev tähendab vaba päeva, siis pidustused hakkasid juba eile. Päev hakkas varakult erinevate NUS spordimängude tutvustusega. Kõigepealt mängisin Ulitmate frisbeet, mis oli väga huvitav, aga lageda taeva all sain ma endale võimsa neckburni :) . Teiseks sai vibuga lasta, mis ei olnud väga lihtne, aga huvitav oli vaadata 30 m pealt kõik lasud 10 p sisse laskvaid proffe.Kolmandaks toimus väike tutvustus Karatee kohta. Erilisi tundeid see ei tekitanud kelleski.
Peale neid alasid käisime Engineering Faculty kohvikus söömas, kus ka kõige mahedamad toidud on väga vürtsikad. Pärast sööki saime me uute tuttavatega kokku ja mängisime natuke aega korvpalli.
Ilmselgelt olid kõik vaimustatud Gerdi pikkusest ja tema mänguoskustest :D. Sportliku päeva lõpetasime bassseinis jahutades, mis sellise ilmaga väga jahutav ei ole kahjuks.
Õhtune programm hakkas pihta väikse napsutamisega koos toakaaslastega, mis on rangelt keelatud loomulikult :D . Ja siis läksime toakaaslastega ühte kõrvalkorterisse, kus oli ala 20 inimest ja juba suurem peokene. Linna jõudsime mingi 11 paiku ja kahjuks oli jälle valik Avalon, mis on kena koht aga oleks võinud midagi uut proovida. Tunda andis seekord ka väga suur inimeste arv klubis. Liikumisruumi pmst ei olnudki: ainult küünarnuki tööd pidi tegema.
Aga jap, nii see vabariigi aastapäeva eelne päev läks ja täna on vist kavas mingi fb evendi kaudu minna vaatama ilutulestiku ja siis linnapeale vist.

Olge tublid,
 M&G

No comments:

Post a Comment