Friday, August 10, 2012

Peo järelkaja

Eilne Singapuri aastapäeva pidustus oli suhteliselt võimas. Õigemini oli võimsad kaks asja: F16 hävitajad ja suurejooneline ilutulestik. Nendest peaks pilte ja videosid ka varsti meie poolt tulema :)
Edasi liikusime sööma foot courti ( väga populaarne konseptsioon singapuris. Kõigi aasia toitude letid on kõrvuti pandud üksteise kõrvale ja toa keskel on söömisala). Edasi käisime korra läbi ka mingilt katusepeolt, mis oli päris huvitav aga väääga kallis. Seega me kaua seal ei olnud ja jätkasime oma teekonda silla suunas. Nimelt on Singapuris üks sild, kus kõik vahetusüliõpilased joovad. Peab tunnistama, et äärmiselt huvitav koht. Mõnus istumine silla äärel, 7/11 lähedal ja peotänav ka kõrval. 4 paiku jõudsime koju ja magasin kenasti kella 1ni päeval. Millegipärast oli aga äärmiselt kehv olla ja kella 4ni niisama virelesin ringi. Õnneks läks enesetunne paremaks ja sai minna kossu mängima. Ikka väga suur ponnistus on sporti teha väljas. Kõik mu riided on läbi higistatud.
Nüüd lõpuks rahulikult oma uhkes suurestoas/kööginurgas ja valmistun ette õhtusöögiks ja siis päeva peaürituseks: Pesu pesemiseks :)
Tsau tsau

No comments:

Post a Comment