Saturday, October 20, 2012

Long time no see!

Mõtlesin üle pika aja postituse teha. Probleem seisnes varem selles, et millestki polnud kirjutada :D. Pärast filipiinide reisi on tulnud reality check teha ja õppima hakata. Nüüd vaikselt on kogunenud lugusid ja hakkame siis pihta.

Esiteks võitsime me eile 3on3 kossuturniiri ära. Pidime selle jaoks kokku mängima 5 mängu. Kõige suurem vastane oli ilm. 5 tundi selle kuumuse ja päikse käes oli ikka tappev. Vastased väga erilised ei olnud, aga füüsiliselt head ja seega madistamist küll. Auhinnad olid meeletud: kaks hambapastat, aloe vero kreemi, kaks joogipudelit, kaks kõrrejooki ja veidikene sularaha.

Eile oli meil korteris "Just because" pidu. See on meie korteris toimuv pidudeseeria ja järjekorranumbriga kolmas pidu. Eilses ürituses tehti rekord ja tipphetkel oli üle 40 inimese kindlast. Kui juba enamus olid minemas jõudsis kohale ka campuse turvamees. Mind ennast kodus enam õnneks ei olnud, aga teised pidid toa puhtaks tegema :D. Igaks juhuks illustreeriv pilt ka peost. (paremal võidurõõmsalt korterikaaslane Victor)



Kõige huvitavama loo jätan viimaseks :P Nimelt toimus meil korteris kummaline vahejuhtum. Kõigepealt minu vaatevinklist. Magasin enda toas reede vastu laupäeva ja kolme paiku umbes kuulsin elutoast mingit naermist ja juttu ja omaarust oli see prantsuse keelne jutt ja seega arvasin, et Nico teeb järelpidu belglastega. Imelik oli see, et keegi minu toa uksest vahepeal sisse piilus, aga kuna ma olin nii unesegane, siis väga tähelepanu sellele ei pööranud. Nüüd viktori vaatevinklist. Öösel kuulis ta ka mingeid hääli ja tegi samad järeldused mis mina tegin. Aga kui tema läks dušši alla hommikul kell 7, siis ta nägi ühte tüdrukut diivanil magamas. Järjekordselt arvas ta, et ju siis keegi jäi meile magama. Dušši alt tagasi tulles oli juba tüdruk kadunud. Edasi möödus terve päev rahulikult ja asi muutus huvitavaks jälle siis, kui Viktor oma rummivaru uuris. Suureks üllatuseks oli rumm jäässe läinud :D. Eelmised kaks nädalat millegi pärast samas kohas seisnud rumm seda teinud ei olnud :P Seega võtsime proovid katsealuse käest ja järeldasime, et tegemist on veega. Algul me mõtlesime, et kuradi Nico on öösel ära joonud selle ja pärast vee sisse pannud :D Aga kui tema käest tuli eitav vastus, hakkas meil detektiivitöö pihta. Pika arutelu tulemuseks oli järeldus, et öösel olid meie korterisse tulnud täiesti joobes võõrad tüdrukud. Istunud maha ja hakkasid viktori rummi jooma ja vahepeal piilusid meie tubadesse. Siis veel lootsid ära petta meid rummivahetusega ja lõpuks jätsid ühe tüdruku diivanile magama :D. Nüüd ongi tänane eesmärk minna turva officissse ja uurida, kas on võimalik videot vaadata :P

Rohkem rääkida midagi pole ja mari ja marianne tulekuni jäänud ainult 10 päeva :)


Kurikuulus vesirumm

No comments:

Post a Comment