Sunday, September 23, 2012

Pilte taaskord

Mikk leidis teleturu enimmüüdava toote

Gert sai seljakoti

Kohalik transvestiidist tantsuäss kelle video on all



F1-st mõningad pildid


















Ülekülluslik nv.

Nonii. Reede õhtu saime oma kossu kulla kätte ja otsustasime õppida, et järgnevad päevad rahulikult puhata. Laupäeva hommikul läksime paljuräägitud kaubamajja, kus pidavat odavat kaupa olema. Kuulujutt osutus tõeks ja uskumalt suur valik kõike, mida tarbijal vaja läheb. Gert ostis endale matkakoti ja mina aluspüksid. Koju tulles nägime ka shemale-i, kes tantsis meile. Gert paneb pildid ja video ka üles varsti. Taustainfoks asjaolu, et õues oli 100 kraadi ja õhuniiskus oli maksimaalne. Umbes 6 paiku jõudsime linna ja saime kokku Ivari ja Anderiga. Läksime F1 alale kolmandat vabatreeningut vaatama. EBAREAALNE, mis häält need masinad ikka teevad. Unreal. Kõrvatropid olid kõrvas, aga kohati oli ikka tunne, et trummikile kohe lendab. Pärast vabatreeningut läksime Fashion TV peole, mis siis väidetavalt pidi olema uhkeimast uhkem. Me läksime sinna kell 10, et saada käepaelad, milledega pärast uuesti sisse tulla. Kell 11 läksime F1 alale Maroon 5 konstserdile. Kõigile suureks üllatuseks olid kõik laulud hitid ja rokkisime ennast läbimärjaks. Peale kontserdi läksime siis tagasi FTV peole ja ei oskagi kuidagi kommenteerida. Oli küll mingi hulk modelle, kes kontsadega olid Gerdi pikkused. Olid ka kaamerad, kes arvatavasti FTV jaoks mingeid klippe tegid. Ühesõnaga, väga koduselt ei tundunud selles seltskonnast ja pärast paartkümment minutid läksime edasi kodusele sillale. Sillal kohtusime Lennyga, meie kohalik kontakt ( käis Gerdi venna Karliga Kasahhis koos koolis). Ta vedas meid Avaloni, kus oli ka terve hulk vene modelle, aga sellega ka asi piirdus. Muusika oli kehv ja kolme paiku hakkasime koju tulema. Õigemini üritasime tulla. F1 tagajärjena oli kesklinnas km pikkused taksosabad ja tunnikene läks aega kojutulemisega.

Kell 12. Pohmell? mitte väga. Tegime Gerdiga brunchi ja hakkasime natukene ette valmistuma  Filipiinide reisuks. Umbes 5 paikku hakkasime linna liikuma ja esimene üritus oli Proclamersi kontsert. See on ühehiti bänd ( I´m gonna be laulu nimi. Hoiatan, kui sa seda lased youtubeist, siis see kummitab sind terve päev :D). Aga väga hea kontsert oli.  Peale kontserdi imekähku läksime raja äärde ja ootasime starti. Kui start anti ja kilomeetri kauguselt oli kuulda 24 formeli häält, siis oli tunne nagu sõda oleks alanud. Väga võimas oli raja ääres neid masinaid kuulata. Tolles asukohas, kus me alustasime vaatamist, toimus ka korralik avarii. http://www.youtube.com/watch?v=G_gMYOXJksg . Sellel ajal me olime loomulikult juba teises kohas :D . Pärast sõitu kuulasime fantastilist Katy Perryt, nii umbes 5 laulu :D . Aga tegelikult ei olnud nii hull, kui oleks arvanud. Polnud enam jaksu lihtsalt :)

Nüüd on kell pool 2 ja 4 tunni pärast vaja juba liikuda Filipiinidele. Aga kuidas sinu nädalavahetus oli?

Friday, September 21, 2012

New champions of the Inter Faculty Games!!

Kõlab huvitavalt ja pööraselt. Just nii see ongi. Täna oli IFG finaalmäng ehituse- ja äriteaduskonna vahel. Gert istus pingil, kuna paranes ninalõikusest. Tunnike enne mängu arvas gert, et vaatajaskond tuleb umbes 20, aga ta alahindas asiaatide sotsiaalelu puudulikkust ja lõpuks oli vaatajaid pigem 200. See atmosfäär pani jala värisema ka suurtematel meistritel (minul) ja mäng oli äärmiselt kohutav. Piinlik lausa. Ühel hetkel ütlesin ma isegi päris kurjalt: vaatasin meeskonna kapteni poole ja karjusin ühele mängijale viidates : WHO THE FUCK IS HE!! Aga lõppude lõpuks võitsime põnevuskohtumise ja võtsime väljateenitud kuldmedali kaelaotsa. Täna saab ka läbi nädal, kuis ma esimest korda õppisin singapuris ja homsest saati naudime F1 sõitu, Filipiine ja puhkust.

Kena pilt ka rõõmsatest palluritest


Sunday, September 16, 2012

1 altitude

Laupäeval toimus meie juures pre drinking. Töötas ka minu uus peokonseptsioon. Nimelt läheb joomingute ajal äärmiselt palavaks ja lämbeks ning inimesed higistavad nagu segased. Seega otsustasime tubade uksed lahti hoida ja a/c miinimumi peal hoida. Süsteema töötas ja kõik olid rõõmsad. 11 paiku liikusime edasi klubisse ja üle pika aja oli väga meeldiv külastus. Nimelt asub klubi 65 korruselise maja katusel, singapuri kesklinnas. Vaade oli suurepärane ja muusika sama hea. Higistasime kella kolmeni ja siis koju. Gerdi veggie nädal on ka läbi. Sai tublisti hakkama ja on nüüd kogemuse võrra rikkam.

Thursday, September 13, 2012

nose job!

Jaaa kätte on jõudnud viies võistluspäev. Osaleja gert on vapralt siiani vastu pidanud. Minu suureks õnnetuseks ei ole Gerti lihapuudus väga suurelt mõjutanud. Kõik portsjonid on suured ja vahepaladeks saab alati banaane ja teisi tegelasi süüa. Täna õhtusöögil tegelikult oleks toit peaaegu üles tulnud  :D, nii et see oli mu nädala tipphetk (kurb, et midagi põnevamat ei toimu mul siin). Aga homme on gertil kavas ninalõikus.
Mõtlesime pikalt, et mis teed minna ja otsus oli ühehäälne: lai ja jõuline pruunlase nina.
Eks näis kuidas lõikus välja tuleb, aga arvatavasti teeme before and after photos:)

Sunday, September 9, 2012

mmmmmmm. veggie omelette. Gerdi ülejäänud elu esimene päev!


Gerdi lunastus ehk nädal aega taimetoitu!

Käisime gerdi ja ühe saksa tüdrukuga sušit söömas ja mingi hetk tuli jutuks asjaolu, et tüdruk on taimetoitlane. Me gerdiga siis kordamööda küsitlesime teda ja asi lõppes paktiga, et tüdruk on nädal aega vegan (ehk siis ei tohi peale liha ka piimatooteid süüa) ja gert on nädal aega taimetoitlane. Üritus hakkab pihta homme hommikul! Olge kuuldel!

Thursday, September 6, 2012

Korvpall

Eile toimus teaduskondadevaheline korvpalli poolfinaal. Mängisime meditsiini vastu. Mäng oli täielik ülekäik meie poolt ja lõpuks võidsime poolega. Viga seisnes vist selles, et vastastel puudusid võõrleegionärid, samas kui meil oli esiviisikus kolm: Mina, Gert ja üks USA poiss. Mängutase on ikka kasin, aga äärmiselt jõuliselt lasi kohtunik mängida. Gerdil käisid küünarnukid kohati kõrgel, kui tal kolm pilusilma ümber rippusid.

Muidu väga suuri tegusid pärast Bintani pole olnud. Vaikselt pärast 1 kuud koolis olen veidikene õppimisega tegelenud, aga mitte palju :P Lõpetuseks panen ka meie suurepärase kossutiimi pildi.


Monday, September 3, 2012

Bintan

Suurimad blogifännid juba tundsid muret, et kuhu postitused jäänud. Võtan nüüd kergelt kokku meie nädalavahetuse reisi Bintani saarele Indoneesias.

Kõik algas reede hommikul 9 paiku. Väljas tuli uskumatut padukat ja kõik ilmateated lubasid nädalavahetuseks kehva ilma. Kui lõpuks jõudsime sadamasse, oli sadu lakanud ja emotsionaalne päike tuli välja viina hinda nähes. Nimelt oli liitrine Smirnoff 12 eurot. Kõik ostsid endale liitri ja astusime praami peale. Reede lõunaks olime kenasti resordis kohas ja seadsime ennast sisse. Hotell oli pmst 1kordne maja, ja kõik toad kõrvuti. Meil oli kena rõdu ja ilus vaade merele. Kange alkoholiga oli kõik korras, aga puudu oli pealejook. Kuna hotellis oli see liiga kallis, astusime hotelli alalt välja kohaliku küla poole. Külla hääletasime ja lõpuks võttis peale mingi minibuss meid. Kui Singapur on ilus ja puhas ning hotell oli ka kena, siis küla meenutas juba Aafrikat. Inimesed elasid enda prahi sees ja valge inimese nägemine oli suur atraktsioon nendele. Külas suutsime me lõpuks 5 poe tühjaksostmise tulemusena saada vajalikud asjad. Tagasi sõidsime me aga veoautos koos kohalike inimestega. Õhtul sõime kõhu täis ja hakkasime vaikselt jooma. Mingi hetk ühinesime teistega basseinipeol ja jõime edasi. Kuna kõikidel oli suur alkoholi varu, siis joomine toimus pikalt ja lõpuks olid kõik purjakil.

Laupäeva hommikul suutsime ennast mingi valemiga kell 10 üles saada ja sööma minna. Peale söömist normaalsed inimesed läksid magama tagasi, aga meie Gerdiga otsustasime minna meie jaoks korraldatud tuurile ehk teisest resordist sai paadiga minna mingile saarele, kus pidavat kena rand olema. Sõitsime bussiga teise resorti ära, aga saarele minejaid meist ei olnud :D Selle asemel hoopis võtsime Gerdiga ühe kummipaadi sõidu, kus 170 hp paat meid vedas. Sõit oli täiesti ebareaalne ja surm oli mitu korda lähedal :D . Keset päeva jõudsime tagasi hotelli juurde ja läksime power nappi tegema.

Õhtune programm algas meil belglaste rõdul vaikse õlu joomisega. Kellelgi väga jaksu ei olnud teist päeva juua enam. Seega me vaikselt tsillisimegi ja mingi hetk ühineseime full moon beach partyga, mis kahjuks midagi erilist ei olnud. Umbes 3 paiku saime magama ja pühapäevase päeva veetsime rannas vedeledes ja päikeseranti võimendades. Loodetavasti lisatakse varsti ka pildid ja saate vähe täpsema ettekujutuse reisust:)

Edu neile kes eesti sügist nautima hakkavad :D

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.457965670893376.105330.338427289513882&type=1
Reisi pildid ka :)